Fshirja e llogarisë
Mund ta fshini llogarinë tuaj të Thanës në çdo kohë.
Nga aplikacioni
Hapni Profili → Fshi llogarinë dhe konfirmoni. Fshirja bëhet menjëherë.
Pa aplikacionin
Shkruani te info@thana.al nga adresa e email-it me të cilën hyni në Thana. E fshijmë brenda 7 ditëve dhe ju konfirmojmë me email.
Çfarë fshihet
Llogaria, emri, telefoni, shpalljet, fotot, mesazhet, kërkimet e ruajtura, të ruajturat dhe kodet push. Kopjet rezervë mbishkruhen brenda 14 ditëve. Mesazhet që keni dërguar nuk u shfaqen më personave të tjerë.